fbpx

Tilaus

Jätä tilauskysely tästä

(sivun alaosassa lisää tietoa tilaamiseen ja noutamiseen liittyen)

Lisätoiveet

Toisen kakun lisätoiveet

Kolmannen kakun lisätoiveet

Neljännen kakun lisätoiveet

Valitse sopiva vaihtoehto

Valitse sopiva vaihtoehto

Tilaus- ja toimitusehdot *

15 + 4 =

Näin tilaat 

Ennen tilausta: tutustu tuotteisiin ja kakkumakuihin Tuotteet ja hinnasto -välilehden kautta.

Jos vieraiden joukossa on allergikkoja tai erityisruokavaliota noudattavia, niin lue tilaukseen liittyvät allergiaohjeet ennen tilaamista.

 Voit tilata tuotteita soittamalla miulle tai täyttämällä allaolevan lomakkeen. Vastaan kaikkiin lomakkeella lähetettyihin tilauskyselyihin aina erikseen, joten lomakkeen lähettäminen ei vielä sido sinua tilaukseen. Tarkemmat tilaus- ja toimitusehdot, sekä peruutusehdot löydät lomakkeen lopusta omasta linkistä. Samasta paikasta löydät myös ohjeet ja vaihtoehdot maksamiseen.

Varsinkin loppuviikot ovat miulla todella kiireisiä leipomolla ja viesteihin vastaamisessa voi olla viivettä, joten jos tilauksellasi on kiire (alle viikon varoitusaika), niin suosittelen soittoa!

Teen kaikki tuotteet yksin, joten kalenterini täyttyy varsinkin sesonkiaikoina hyvin nopeasti. Kalenteri ei täyty kuitenkaan kronologisessa järjestyksessä, joten jos tiedät juhlillesi jo päivämäärän, niin suosittelen tekemään varauksen hyvissä ajoin ennen tilaisuutta. Tilattavien tuotteiden määriä ja laatuja voidaan kyllä muokata sitten lähempänä juhlapäivää.

 

Näin noudat

Nouto-osoite on Voisalmentie 2 (Voisalmessa, Pajurannan Palvelutalon yhteydessä). Leipomoon on oma ovi, älä mene palvelutalon rappukäytävään asti 🙂 Leipomon noutoeteinen on pienehkö, joten odotathan ulkona, jos joku toinen on juuri samaan aikaan hakemassa tilaustansa. Kiitos paljon vaivannäöstä!

Perjantaille sovitut kakut voi noutaa klo 15-18 ja lauantaille sovitut klo 10-12. Muina arkipäivinä sopimuksen mukaan. Sunnuntaille ei ole noutoja. Jos kakku on tarkoitus syödä sunnuntaina, niin ilmoitathan siitä tilatessasi.

Kakku luovutetaan suojalaatikossa ja tukevalla kakkualustalla, josta sen voi suoraan tarjoilla. Kuljeta kakku autossa lattialla, mieluiten takakontissa. Kakkua ei saa kuljettaa penkillä (penkit ovat kaltevat), eikä sylissä.

Tarvitsetko toimituksen?

Tilauksen yhteyteen on mahdollista saada myös toimitus. Ilmoita tilatessasi milloin ja minne (tarkka osoite) haluat tilauksesi toimitettavan. Toimitusmaksut määräytyvät ajankohdan ja etäisyyden mukaan, alk. 10€. 

Ajankohtaista

Vastausviestini menevät harmittavan usein vastaanottajalle roskapostikansioon, joten jos odotat miulta vastausta sähköpostiin tai tilaus-välilehden kautta lähetettyyn viestiin, niin tarkistathan roskapostisi? Vastaan kaikkiin posteihin ja tarjouskyselyihin maksimissaan kahden päivän viiveellä (poislukien loma-aika).