Tilaus

Tilaaminen ja nouto

Voit tilata tuotteita soittamalla miulle tai täyttämällä allaolevan lomakkeen. Varsinkin loppuviikot ovat miulla todella kiireisiä leipomolla ja viesteihin vastaamisessa voi olla viivettä, joten jos tilauksellasi on kiire (noin viikon varoitusaika), niin suosittelen soittoa! Muista, että vahvistan tilauksesi aina erikseen, eli lomakkeella tai sähköpostilla lähetetty viesti ei ole vielä sitova.

Teen kaikki tuotteet yksin, joten kalenterini täyttyy varsinkin sesonkiaikoina hyvin nopeasti. Kalenteri ei täyty kuitenkaan kronologisessa järjestyksessä, joten jos tiedät juhlillesi jo päivämäärän, niin suosittelen tekemään varauksen hyvissä ajoin ennen tilaisuutta. Tilattavien tuotteiden määriä ja laatuja voidaan kyllä muokata sitten lähempänä juhlapäivää.

Ilmoitathan viestissä haluamasi tuotteet, koristelut, täytteet, tilaisuuden päivämäärän ja vieraiden määrän.

Nouto-osoite on Voisalmentie 2 (Voisalmessa, Pajurannan Palvelutalo). Leipomoon on oma ovi, älä mene palvelutalon rappukäytävään asti 🙂 Käytäthän maskia jos mahdollista ja odota ulkona, jos joku toinen on juuri samaan aikaan hakemassa tilaustansa. Kiitos paljon vaivannäöstä!

Viikonlopulle tilattuja tuotteita voi noutaa: perjantaina klo 15-18 ja lauantaina klo 10-12. Muina aikoina sopimuksen mukaan. Sunnuntaille ei ole noutoja, joten jos tarkoituksena on tarjoilla esim. kakku vasta sunnuntaina, niin ilmoitathan siitä tilatessasi.

Maksaminen ja peruutusehdot

Ennakkoon tilatut tuotteet maksetaan laskulla, lähetän laskun siulle sähköpostilla.

Voit perua tilauksen kuluitta 7 vrk ennen sovittua luovutuspäivää. Muutokset kakun kokoon tai tilattujen tuotteiden lukumäärään voi tehdä 4vrk ennen sovittua luovutuspäivää. Tällä hetkellä tilanteet perheissä voivat muuttua nopeastikin ja pieni flunssakin voi perua koko juhlat, joten ilmoitathan mahdollisista muutoksista miulle mielummin liian aikaisin kuin liian myöhään (soittamalla). Jos tilaukseesi on valmistettu tai hankittu kustomoituja koristeita (esim. sokerimassasta), tuoreita kukkia tai muuta vastaava, jää ne sinulle maksettavaksi vaikka muu tilaus peruutettaisiin. Esim. sokerimassakoristeet säilyvät hyvin ja ne voi tällaisessa tilanteessa käyttää myöhemminkin, eli on täysin ok siirtää tilaus toiseen ajankohtaan, jolloin koristeetkin saadaan käyttöön.

Muista tarkistaa roskapostikansio!

Vastausviestini menevät tällä hetkellä usein vastaanottajalle  roskapostikansioon, joten jos odotat miulta vastausta sähköpostiin tai tilaus-välilehden kautta lähetettyyn viestiin, niin tarkistathan roskapostisi? Vastaan kaikkiin posteihin ja tarjouskyselyihin maksimissaan kahden päivän viiveellä.

Jätä tilaus tai tarjouspyyntö