fbpx

Tilaus

Näin tilaat 

Ennen tilausta: tutustu tuotteisiin ja kakkumakuihin Tuotteet ja hinnasto -välilehden kautta.

Jos vieraiden joukossa on allergikkoja tai erityisruokavaliota noudattavia, niin lue tilaukseen liittyvät allergiaohjeet ennen tilaamista.

Voit tilata tuotteita soittamalla tai täyttämällä allaolevan lomakkeen. Vastaamme kaikkiin lomakkeella lähetettyihin tilauskyselyihin aina erikseen, joten lomakkeen lähettäminen ei vielä sido sinua tilaukseen. Tarkemmat tilaus- ja toimitusehdot, sekä peruutusehdot löydät lomakkeen lopusta omasta linkistä. Samasta paikasta löydät myös ohjeet ja vaihtoehdot maksamiseen.

Varsinkin loppuviikot ovat todella kiireisiä leipomolla ja viesteihin vastaamisessa voi olla viivettä, joten jos tilauksellasi on kiire (alle viikon varoitusaika), niin suosittelemme soittoa!

Tilauskalenterin varaustilanne päivittyy sitä mukaa kun tilauskyselyn lähettäneet asiakkaat vahvistavat tilauksensa. Täyteen buukattuihin juhlapäiviin saattaa myös vapautua tilaa, joten jos huomaat tilauskalenterin olevan täysi haluamanasi ajankohtana, voit silti laittaa meille tilauskyselyn ja ilmoittaa haluavasi jonoon. Kalenteri ei täyty kronologisessa järjestyksessä, joten suosittelemme tekemään varauksen heti kun tiedät juhlillesi päivämäärän. Tilattavien tuotteiden määriä ja laatuja voidaan kyllä muokata sitten lähempänä juhlapäivää.

 

Onko tilaa?

Tarkista tästä tilauskalenterin tilanne oman juhlapäiväsi osalta. Katso päivämäärää sen mukaan minä päivänä aiot noutaa kakun. Sunnuntaipäiville ei ole noutoja.

Noudot perjantaisin klo 15-18 välillä, lauantaisin klo 10-12 välillä. Muina arkipäivinä sopimuksen mukaan. 

= tilaa = täyttymässä = täynnä

Jätä tilauskysely tästä

Lisätoiveet

Toisen kakun lisätoiveet

Kolmannen kakun lisätoiveet

Neljännen kakun lisätoiveet

Valitse sopiva vaihtoehto

Valitse sopiva vaihtoehto

Tilaus- ja toimitusehdot *

3 + 13 =

Näin noudat ja maksat

Nouto-osoite on Voisalmentie 2 (Voisalmessa, Pajurannan Palvelutalon yhteydessä). Leipomoon on oma ovi, älä mene palvelutalon rappukäytävään asti 🙂 Leipomon noutoeteinen on pienehkö, joten odotathan ulkona, jos joku toinen on juuri samaan aikaan hakemassa tilaustansa. Kiitos paljon vaivannäöstä!

Perjantaille sovitut kakut voi noutaa klo 15-18 ja lauantaille sovitut klo 10-12. Muina arkipäivinä sopimuksen mukaan. Sunnuntaille ei ole noutoja. Jos kakku on tarkoitus syödä sunnuntaina, niin ilmoitathan siitä tilatessasi.

Kakku luovutetaan suojalaatikossa ja tukevalla kakkualustalla, josta se myös tarjoillaan. Kuljeta kakku autossa lattialla, mieluiten takakontissa. Kakkua ei saa kuljettaa penkillä (penkit ovat kaltevat), eikä sylissä.

Tilauksen voit maksaa noudon yhteydessä kortilla tai MobilePaylla. Meiltä on myös mahdollista saada lasku (yksityisasiakkaat Walleyn kautta, yritysasiakkaat sähköposti- tai verkkolaskuna), laskutuslisä on 5€. 

Tarvitsetko toimituksen?

Tilauksen yhteyteen on mahdollista saada myös toimitus. Ilmoita tilatessasi milloin ja minne (tarkka osoite) haluat tilauksesi toimitettavan. Toimitusmaksut määräytyvät ajankohdan ja etäisyyden mukaan, alk. 10€. 

Ajankohtaista

Vastausviestit menevät harmittavan usein vastaanottajalle roskapostikansioon, joten jos odotat vastausta sähköpostiin tai tilaus-välilehden kautta lähetettyyn viestiin, niin tarkistathan roskapostisi? Vastaamme kaikkiin posteihin ja tarjouskyselyihin maksimissaan kahden päivän viiveellä (poislukien loma-aika).