fbpx

Tilauslomake tilaus- ja toimitusehdot

Tilaaminen ja nouto

Kaikki lomakkeen kautta lähetetyt tilauskyselyt ja tarjouspyynnöt vahvistetaan erikseen. Vahvistus tapahtuu sähköpostilla, vastaus tulee lomakkeessa annettuun sähköpostisoitteeseen, joten tarkista että syötät yhteystietosi oikein. Vastaus tulee kahden arkipäivän sisällä, muista tarkistaa myös roskapostikansio.

Nouto-osoite on Voisalmentie 2 (Voisalmessa, Pajurannan Palvelutalo). Leipomoon on oma ovi, älä mene palvelutalon rappukäytävään asti 🙂 Käytäthän maskia jos mahdollista ja odota ulkona, jos joku toinen on juuri samaan aikaan hakemassa tilaustansa. Kiitos paljon vaivannäöstä!

Viikonlopulle tilattuja tuotteita voi noutaa: perjantaina klo 15-18 ja lauantaina klo 10-12. Muina aikoina sopimuksen mukaan. Sunnuntaille ei ole noutoja, joten jos tarkoituksena on tarjoilla esim. kakku vasta sunnuntaina, niin ilmoitathan siitä tilatessasi.

Maksaminen ja peruutusehdot

Ennakkoon tilatut tuotteet maksetaan kortilla tai Mobilepaylla noudon yhteydessä. Saat myös tarvittaessa laskun, laskutuslisä on 5€/tilaus. Lasku on mahdollista saada vain sähköpostiin. Laskulla maksetuilla tilauksilla eräpäivä on kaksi vuorokautta ennen noutopäivää. Käteisellä ei voi maksaa tilauksia.

Voit perua tilauksen kuluitta 7 vrk ennen sovittua luovutuspäivää. Jos kyseessä on isompi, yli 40 hengen kakkutilaus, tulee peruminen tehdä 14 vrk ennen sovittua luovutuspäivää. Jos peruminen tehdään myöhemmin, ei mahdollista varausmaksua tässä tilanteessa palauteta. Mahdolliset noutamatta jääneet tuotteet laskutetaan tilaajalta jälkikäteen sellaisenaan.

Muutokset kakun kokoon tai tilattujen tuotteiden lukumäärään voi tehdä 5vrk ennen sovittua luovutuspäivää. Tällä hetkellä tilanteet perheissä voivat muuttua nopeastikin ja pieni flunssakin voi perua koko juhlat. Jos tilaukseen tulee tarvetta tehdä muutoksia (kakun koko tai esim. tilauksen siirto toiseen ajankohtaan) sairastumisen takia ihan viime tipassakin, niin ilmoita asiasta soittamalla, ei sähköposti- tai someviestillä. Loppuviikot ovat leipomolla yleensä niin kiireisiä, että en ehdi aktiivisesti sähköpostia lukemaan ja esim. äkillisessä sairastapauksessa saan laitettua just siun tilauksen työt tarvittaessa nopeammin jäihin, jos tieto saavuttaa miut soittamalla. Jos juhlat uhkaa peruuntua ja kakku on jo tehty valmiiksi, niin voin aina yrittää myydä kakun somen välityksellä (tämä on todettu aiemmissa vastaavissa tapauksissa todella toimivaksi keinoksi), mutta muuten kakku jää tilaajalle ihan normaalisti maksettavaksi ja nautittavaksi. Muuten tilauksen peruutusehdot ovat normaalit. Toivottavasti mikään ei pääse juhlasuunnitelmianne sotkemaan ja joustan tilanteissa parhaani mukaan!

Jos tilaukseesi on valmistettu tai hankittu kustomoituja koristeita (esim. sokerimassasta), tuoreita kukkia tai muuta vastaava, jää ne sinulle maksettavaksi vaikka muu tilaus peruutettaisiin. Esim. sokerimassakoristeet säilyvät hyvin ja ne voi tällaisessa tilanteessa käyttää myöhemminkin, eli on täysin ok siirtää tilaus toiseen ajankohtaan, jolloin koristeetkin saadaan käyttöön.

 

Allergiat ja erityisruokavaliot

Leipomokeittiö tilojen puolesta ja -toiminta on elintarvikeviranomaisten hyväksymää. Valmistan kaikki tuotteet samoissa tiloissa ja hyvästä hygieniasta huolimatta jäämiä voi olla. Voin siis pyynnöstä leipoa gluteenittomia, maidottomia ja kananmunattomia tuotteita, mutta jos tuotteiden syöjien joukossa on jollekin allergeenille vakavasti reagoivia henkilöitä (esim. kananmunasta aiheutuu anafylaktinen shokki) et voi tilata miulta valitettavasti herkkuja.