fbpx

Tuotteet

Mitä saisi olla? Leivon muffinssit, kakut, voileipäkakut ja macaronit toiveesi mukaan.

 Lisää kuvia leipomuksista löydät somesta.

Kakut

Kakku on juhlapöydän kruunu! Voit tilata kauttani kakun pieneen tai suureen juhlaan. Olen erikoistunut personoituihin ja uniikkeihin kakkuihin ja haluan ilahduttaa ja yllättää kakuillani! Kakkuihin on mahdollista saada erilaisia koristeita nimikylteistä aitoihin kukkiin, koristeet toteutan yhteistyössä paikallisten yrittäjien kanssa.

Tilattavien kakkujen koot: 10hlö, 15hlö, 20hlö, 25hlö ja 30hlö. Jos tarvitset kakun isommalle juhlijamäärälle, voidaan kakku tehdä myös kerroskakkuna tai useampana pienempänä kakkuna (myös hääkakut).

Tutustu kakkuvaihtoehtoihin kakkumenun kautta ja valitse oma makusi! Kakkumenusta löydät vaihtoehdot täytekakkuihin, juustokakkuihin ja voileipäkakkuihin. Jos et löydä itsellesi sopivaa vaihtoehtoa kakkumenun valikoimasta, voit aina myös toivoa omaa sisältöä kakkuun.

Muffinssit

Muffinsseja, miun lempilapsia, saa monessa eri värissä ja kahdessa koossa! Muffinssi kuorrutetaan kreemillä ja varsinkin vaniljakreemi on mahdollista sävyttää teemaan sopivalla värillä näin halutessasi. Muffinssien tuunausmahdollisuuksia on myös niin paljon kuin mielikuvitusta riittää, joten pidä se avoimena ja ihastu! Muffinssit ovat laktoosittomia (poislukien valkosuklaakreemi) ja mahdollista tehdä gluteenittomista jauhoista (poislukien biscoff).

Minimuffinsseja suosittelen pikkunaposteltavaksi tarjoilupöytään, varsinkin jos tarjolla on myös muuta makeaa. Mini häviää parempiin suihin parilla haukkaisulla.

Jos et löydä valmiista vaihtoehdoista itsellesi mieluisaa komboa, niin ehdota omaa!

Minimitilausmäärä: muffinssit 6kpl, minit 12kpl (koskee yhtä maku- ja koristelutyyliä). Hinta sisältää pursotuksen ja halutessasi nonparellit. Lisämaksusta erilliset koristeet, teemat ym.

Makuina:

 • suklaamuffinssi (suklaa- tai vadelmakreemi)
 • vaniljamuffinssi (vaniljakreemi)
 • sitruunamuffinssi (vanilja- tai valkosuklaakreemi)
 • marjamuffinssi (vaniljakreemi, taikinassa toivomaasi marjaa)
 • porkkana (vaalea tuorejuustokreemi)

Hinnat

6kpl 12kpl 24kpl
mini 25€ 40€
muffinssi 25€ 45€ 80€
 • Gluteeniton lisä +5€/tilaus
 • lisämaksusta erilliset koristeet, teemat ym.

Macaronit

Macaron on pieni ranskalaista alkuperää oleva pyöreä leivos, joka hullaannuttaa ja raivostuttaa! Hullaantuminen tapahtuu syöjissä, raivostuminen leipojissa, koska ne ovat vaikeita pirulaisia. Siitä huolimatta, syö ja ihastut! Tai rakastut, niinkuin miulle kävi. Macaron leivotaan mantelijauhoista, joten ei sovi pähkinäallergikoille. Täytteinä itsetehtyjä kreemejä ja tahnoja, joiden maku valtaa suun! Kuoren voi sävyttää haluamallasi värillä, maku tulee täytteestä.

Suosituimmat täytevaihtoehdot macaroneihin ovat:

 • suolakinuski
 • vadelma
 • sitruuna
 • lime
 • laku
 • suklaa

Minimitilausmäärä: 20kpl / väri ja maku

Hinnat

20kpl 25kpl 30kpl 35kpl 40kpl
40€ 50€ 60€ 70€ 80€

Ilmoita tilatessasi minkä värisen kuoren ja minkä täytteen haluat macaroniin.

Voit vuokrata kauttani macaroneille myös macaron-tornin! Torni on todella näyttävä tapa laittaa macaronit esille. Koottava ja kevyt torni vetää suurimmillaan noin 200 macaronia, mutta kokoa voi muokata oman tarpeen mukaan. Jo esim. 40 macaronin kanssa torni näyttää todella ihanalta!

Macaron-tilauksen yhteydessä tornin vuokra on 20€.

Nimikeksit

Nimikeksit sopivat mahtavasti ristiäisiin, häihin ja valmistujaisiin, sillä niihin painetaan pienillä kirjaimilla viesti. Keksinä toimii vaalea vaniljan makuinen sokerikeksi (saatavissa myös gluteenittomana +5€) ja keksin päälle asetetaan sokerimassalaatta, johon painetaan haluamasi teksti. Ilmoita tilatessasi haluamasi sokerimassalaatan väri sekä teksti. Keksin halkaisija on n. 6cm. Kuvista näkee hieman esimerkkiä siitä minkälainen teksti/nimet keksiin mahtuu.

Minimitilausmäärä: 20kpl

Hinnat

20kpl 25kpl 30kpl 35kpl 40kpl
40€ 50€ 60€ 70€ 80€

 

Suolaiset piirakat

Voit tilata kauttani myös suolaista piirakkaa! Piirakka tehdään uunipellille josta saa leikattua 16 reilun kokoista palaa. Voit ilmoittaa tilauksen yhteydessä haluatko piirakan valmiiksi paloiteltuna vai teetkö sen itse (esim. jos haluaa paloista pienempiä napostelupaloja). Piirakat teen laktoosittomana, tarvittaessa myös gluteenittomista jauhoista. Sisältää kananmunaa, kysy tarkemmin allergeeneista tarvittaessa.

Makuvaihtoehdot ovat:

 • kinkku (kinkku, tomaatti)
 • kasvis (feta, parsakaali, paprika)
 • italia (tomaatti, mozzarella, vihreä pesto)
 • kala (lohi, punasipuli, tilli)

Hinnat: 55€/pellillinen 

Gluteeniton lisä +5€ 

Kukka ja kakku

Yhteistyössä Greenhome OY:n kanssa, teemme kukat ja kakun yhdistäviä paketteja, jotka on mahdollista tilata myös kotiinkuljetuksella. Paketteja saa kampanjaluontoisesti mm. äitienpäivään ja naistenpäivään, mutta voit tilata yksittäisen huomionosoituksen läheisellesi myös meidän kauttamme! Seuraa ilmoittelua kampanjoista tai kysy tarjous yksittäistä lähetystä varten!

Nyt ostettavissa pääsiäisen ihana kukka ja kakkupaketti!

Herkkupaketit

Muista leivontatilauksista ylijääviä herkkuja yhdistelen pieniin herkkupaketteihin ja myyn niitä verkkokaupassa! Ylijäämät tulevat myyntiin viimeistään perjantaina ja ilmoitan näistä myös aina somessa. Ota siis sometilini seurantaan!

Yksittäisiä pieniä paketteja en tee tilauksesta, mutta isompia määriä kyllä, esim. kaveriporukoille (sitten kun saa taas porukoida), työyhteisöille ym. Kysy näistä lisää miulta ja seuraa ilmoittelua!

Leivontakurssit

Järjestän avoimia kursseja ja yksityiskursseja jotka liittyvät leivontaan ja koristeluun. Kursseista ilmoitan somessa ja nettisivuilla hyvissä ajoin, mutta jos haluat varata oman kurssin esim. pursottamisen tai kakun kuorruttamiseen liittyen, niin ota yhteyttä!

Voit myös opiskella omaan tahtiin verkkokurssien parissa! Verkkokurssiin sisältyy video, jossa näytän yksityiskohtaisesti miten valmistaminen tapahtuu ja voit katsoa videota niin usein kun haluat, milloin haluat. Kurssimaksuun sisältyy myös kattava kirjallinen ohje, jonka voit tulostaa tai tallentaa itsellesi. Näitä kursseja voit ostaa suoraan verkkokaupasta.

Verkkokurssin voit ostaa myös lahjaksi.