fbpx

Tuotteet

Mitä saisi olla? Leivomme muffinssit, kakut, voileipäkakut ja macaronit toiveesi mukaan.

 Lisää kuvia leipomuksista löydät somesta.

Kakut

Kakku on juhlapöydän kruunu! Voit tilata kauttamme kakun kaikenlaisiin ja -kokoisiin juhliin. Olemme erikoistuneet personoituihin ja uniikkeihin kakkuihin jotka ilahduttavat ja yllättävät! Kakkuihin on mahdollista saada erilaisia koristeita nimikylteistä aitoihin kukkiin, koristeet toteutetaan yhteistyössä paikallisten yrittäjien kanssa.

Tutustu kakkuvaihtoehtoihin kakkumenun kautta ja valitse oma makusi! Kakkumenusta löydät vaihtoehdot täytekakkuihin, juustokakkuihin ja voileipäkakkuihin. Jos et löydä itsellesi sopivaa vaihtoehtoa kakkumenun valikoimasta, voit aina myös toivoa omaa sisältöä kakkuun.

Esimerkkejä toteutetuista koristeluista ja teemoista löydät parhaiten some-sivuiltamme (Facebook ja Instagram). 

Kakku Lappeenranta

Muffinssit eli kuppikakut

Muffinsseja, Lauran lempilapsia, saa monessa eri värissä ja kahdessa koossa! Muffinssit eli kuppikakut (kuppikakku, englanniksi cupcake) kuorrutetaan kreemillä ja varsinkin vaniljakreemi on mahdollista sävyttää teemaan sopivalla värillä näin halutessasi. Muffinssien tuunausmahdollisuuksia on myös niin paljon kuin mielikuvitusta riittää, joten pidä se avoimena ja ihastu! Muffinssit ovat laktoosittomia (poislukien valkosuklaakreemi) ja mahdollista tehdä gluteenittomista jauhoista (poislukien biscoff).

Minimuffinsseja suosittelen pikkunaposteltavaksi tarjoilupöytään, varsinkin jos tarjolla on myös muuta makeaa. Mini häviää parempiin suihin parilla haukkaisulla.

Jos et löydä valmiista vaihtoehdoista itsellesi mieluisaa komboa, niin ehdota omaa!

Minimitilausmäärä: muffinssit 6kpl, minit 12kpl (koskee yhtä maku- ja koristelutyyliä). Hinta sisältää pursotuksen ja halutessasi nonparellit. Lisämaksusta erilliset koristeet, teemat ym.

Makuina:

 • suklaamuffinssi (suklaa- tai vadelmakreemi)
 • vaniljamuffinssi (vaniljakreemi)
 • sitruunamuffinssi (vanilja- tai valkosuklaakreemi)
 • marjamuffinssi (vaniljakreemi, taikinassa toivomaasi marjaa)
 • porkkana (vaalea tuorejuustokreemi)

Hinnat

6kpl 12kpl 24kpl
mini 25€ 40€
muffinssi 25€ 45€ 80€
 • Gluteeniton lisä +5€/tilaus
 • lisämaksusta erilliset koristeet, teemat ym.
Kuppikakut Lappeenranta

Macaronit

Macarons Lappeenranta

Macaron on pieni ranskalaista alkuperää oleva pyöreä leivos, joka hullaannuttaa ja raivostuttaa! Hullaantuminen tapahtuu syöjissä, raivostuminen leipojissa, koska ne ovat vaikeita pirulaisia. Siitä huolimatta, syö ja ihastut! Tai rakastut, niinkuin Sukkasilleen Keittiössä yrittäjälle Lauralle kävi. Macaron leivotaan mantelijauhoista, joten ei sovi pähkinäallergikoille. Täytteinä itsetehtyjä kreemejä ja tahnoja, joiden maku valtaa suun! Kuoren voi sävyttää haluamallasi värillä, maku tulee täytteestä.

Suosituimmat täytevaihtoehdot macaroneihin ovat:

 • suolakinuski
 • vadelma
 • sitruuna
 • lime
 • laku
 • suklaa

Minimitilausmäärä: 20kpl / väri ja maku

Hinnat

20kpl 25kpl 30kpl 35kpl 40kpl
40€ 50€ 60€ 70€ 80€

Ilmoita tilatessasi minkä värisen kuoren ja minkä täytteen haluat macaroniin.

Voit vuokrata kauttamme macaroneille myös macaron-tornin! Torni on todella näyttävä tapa laittaa macaronit esille. Koottava ja kevyt torni vetää suurimmillaan noin 200 macaronia, mutta kokoa voi muokata oman tarpeen mukaan. Jo esim. 40 macaronin kanssa torni näyttää todella ihanalta!

Macaron-tilauksen yhteydessä tornin vuokra on 20€.

Nimikeksit

Nimikeksit sopivat mahtavasti ristiäisiin, häihin ja valmistujaisiin, sillä niihin painetaan pienillä kirjaimilla viesti. Keksinä toimii vaalea vaniljan makuinen sokerikeksi (saatavissa myös gluteenittomana +5€) ja keksin päälle asetetaan sokerimassalaatta, johon painetaan haluamasi teksti.

Fonttivaihtoehtoja kekseihin on kaksi, kuvan pienet tikkukirjaimet tai koristeellisempi fontti. Ilmoita tilatessasi haluamasi sokerimassalaatan väri sekä teksti. Keksin halkaisija on n. 6cm. Kuvista näkee hieman esimerkkiä siitä minkälainen teksti/nimet keksiin mahtuu. Kuvan kekseissä on esimerkkejä koristeellisesta seppeleestä, tämä voidaan toteuttaa kekseihin lisämaksusta (+10€/tilaus). 

Minimitilausmäärä: 20kpl

Hinnat

20kpl 25kpl 30kpl 40kpl
50€ 62,50€ 75€ 100€

 

Nimikoidut keksit juhliin Lappeenranta

Suolaiset piirakat

Voit tilata kauttamme myös suolaista piirakkaa! Piirakka tehdään uunipellille josta saa leikattua 16 reilun kokoista palaa. Voit ilmoittaa tilauksen yhteydessä haluatko piirakan valmiiksi paloiteltuna vai teetkö sen itse (esim. jos haluaa paloista pienempiä napostelupaloja). Piirakat valmistetaan laktoosittomana, tarvittaessa myös gluteenittomista jauhoista. Sisältää kananmunaa, kysy tarvittaessa tarkemmin allergeeneista.

Makuvaihtoehdot ovat:

 • kinkku (kinkku, tomaatti)
 • kasvis (feta, parsakaali, paprika)
 • italia (tomaatti, mozzarella, vihreä pesto)
 • kala (lohi, punasipuli, tilli)

Hinnat: 55€/pellillinen 

Gluteeniton lisä +5€ 

Hävikkiherkut

Muista leivontatilauksista ylijääviä herkkuja yhdistelemme pieniin hävikkiherkkupaketteihin ja myymme verkkokaupassa! Ylijäämät tulevat myyntiin viimeistään perjantaina ja ilmoitamme näistä myös aina somessa. Ota siis Sukkasilleen Keittiössä sometilit seurantaan!

Yksittäisiä pieniä paketteja emme tee tilauksesta, mutta isompia määriä kyllä, esim. kaveriporukoille,  työyhteisöille ym. Kysy näistä lisää Lauralta ja seuraa ilmoittelua!

Hävikkiherkut Lappeenranta

Leivontakurssit

Järjestämme avoimia kursseja ja yksityiskursseja jotka liittyvät leivontaan ja koristeluun. Kursseista ilmoitamme somessa ja nettisivuilla hyvissä ajoin, mutta jos haluat varata oman kurssin esim. pursottamisen tai kakun kuorruttamiseen liittyen, niin ota yhteyttä!

Voit myös opiskella omaan tahtiin verkkokurssien parissa! Verkkokurssin opetusmateriaali koostuu videosta jossa näet yksityiskohtaisesti miten valmistaminen tapahtuu ja voit katsoa videota niin usein kun haluat, milloin haluat. Kurssiin sisältyy myös kattava kirjallinen ohje, jonka voit tulostaa tai tallentaa itsellesi. Näitä kursseja voit ostaa suoraan verkkokaupasta.

Verkkokurssin voit ostaa myös lahjaksi.