fbpx

Yhteistyössä

Sukkasilleen Keittiössä tekee vahvasti yhteistyötä paikallisten pienyrittäjien ja myös muiden tahojen kanssa, jotka tukevat molemminpuolisesti liiketoimintaa. Tutustu yhteistyökumppaneihimme tästä!

Juhlax

Juhlax on juhla- ja leivontatarvikkeita myyvä yritys, joka toimittaa verkkokauppansa kautta tilaukset nopeasti ja tehokkaasti ympäri Suomen! Juhlaxin verkkokaupasta saat yksinoikeudella valmiita leivontatarvikepaketteja jotka on suunniteltu Sukkasilleen Keittiössä leivonnan verkkokurssien asiakkaille! Tutustu myös muuhun Juhlaxin laajaan valikoimaan!

Viherpalvelu Greenhome Oy

Greenhome on paikallinen viherpalveluja ja -rakentamista tuottava yritys jonka yhteistyö Sukkasilleen Keittiössä kanssa keskittyy lähinnä kukkiin. Kakuissa koristeina käytettävät kukat tulevat Greenhomelta. Voit myös helposti tilata kukat juhliisi Greenhomen toimittamana ja noutaa ne kakkutilauksen yhteydessä leipomolta! Tutustu Greenhomen muihin palveluihin lisää heidän nettisivuiltaan.

Kainor

Kainor on Lappeenrannassa toimiva laserleikkaus- ja 3D- tulostuspalveluja tarjoava yritys. Sukkasilleen Keittiössä kakuissa näkyvät teksti- ja numerokyltit tulevat Kainorilta. Kainorilla on tuotantotilojensa yhteydessä Lappeenrannan Uus-Lavolassa myös kivijalkamyymälä, josta löytyy mitä erilaisempia tavaroita esimerkiksi lahjaksi. Käy tutustumassa paikanpäällä tai tilaa omasi heidän verkkokaupasta!

VMH Productions Oy

VMH Productions Oy on lappeenrantalainen tuotantoyhtiö. Sukkasilleen Keittiössä leivonnan verkkokurssien videotuotanto  on VMH:n Patricin käsialaa. VMH:n kautta kaikki kuvaus- ja markkinointipalvelut samasta paikasta, suosittelemme lämpimästi!