fbpx

Opi pursottamisen salat Sukkasilleen Keittiössä avustuksella!

Järjestän marraskuussa jälleen suositun kurssin, jossa pääset harjoittelemaan pursottamista! Kurssin aikana käydään läpi kermalla pursottamista ja siihen liittyviä haasteita, sekä opetellaan erilaisia pursotuksen peruskuvioita kerman avulla. Kerman vastapainoksi pääset testaamaan, värjäämään ja pursottamaan myös kreemillä, sekä opit mikä on kerman ja kreemien suurin ero.

Saat kurssilta mukaasi oppien lisäksi kirjalliset ohjeet ja tarvikepaketin. Tarvikepaketti sisältää setin tyllia (kuvassa), pakkauksen napakoita kertakäyttöisiä pursotuspusseja ja 6kpl muffinsseja, jotka koristelet kurssin lopuksi itse pursottamalla (ja syöt paikan päällä tai viet kotiin). Kurssilla on kahvi- ja teetarjoilu. 

Kurssi järjestetään leipomon viereisessä salissa. Salissa on hyvin tilaa jotta mahdolliset turvavälit saadaan hienosti pidettyä.  

Kurssille voi ilmoittautua oheisen lomakkeen kautta. Kurssi toteutuu, jos ilmoittautuneita on vähintään 7. Ilmoittautuminen on auki perjantaihin 11.11. saakka, jonka jälkeen ilmoitan kaikille erikseen toteutuuko kurssi vai ei. Huomaathan, että ilmoittautumisesi on sitova!

Aika: keskiviikkona 16.11. klo 17.00 ->

Paikka: Pajurannan palvelutalo, Voisalmentie 2

Kesto: n. 3h

Hinta: 70€

Ilmoittautuminen

Kaverille kans!

13 + 4 =