fbpx

Opi taklaamaan yleisimmät ongelmat macaronien valmistuksessa!

Järjestän kurssin, jossa pääset omin käsin valmistamaan setin kauniita macaroneja alusta alkaen. Kurssin tavoitteena on antaa siulle vinkit yleisimpien macaronien valmistukseen liittyvien ongelmien välttämiseen, jotta onnistuisit näissä ihanissa kamalissa pienissä leivoksissa myös kotona! Parhainta tämän kurssin anti on siulle, joka olet jo ehkä leiponut macaroneja aikaisemmin ja kaipaat niihin syventävää tietoa, mutta voit tulla kurssille oikein hyvin ilman aiempaa macaronien leivontakokemusta! Kurssilta saat mukaasi kirjalliset ohjeet ja sen aikana valmistat noin 25 macaronia, jotka saat viedä myös täytettynä kotiin.

Kurssi järjestetään Etelä-Karjalan Marttojen opetuskeittiössä, Lappeenrannan ydinkeskustassa. Kurssille voit ilmoittautua oheisen lomakkeen kautta. Vahvistan osallistumisesi vielä erikseen. Kurssipäivä on maanantai 1.11. ja järjestän päivän aikana kaksi eri kurssiryhmää, joten voit valita itsellesi parhaimman kellonajan. Ilmoita myös jos molemmat kurssiajat käyvät siulle, niin voin tarvittaessa yhdistellä kursseille ilmoittautuneita. Kurssin kesto on noin 3-4h. Kirjallisen kurssimateriaalin lisäksi kurssimaksuun sisältyy elintarvikkeet ja työvälineiden käyttö.

Kurssimaksu on 95€.  Ilmoittautua voi sunnuntaihin 24.10. saakka, sen jälkeen lähetän siulle kurssikirjeen, joka toimii samalla ilmoittautumisvahvistuksena. Samalla saat myös maksuohjeet.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudun kurssille:

8 + 13 =