fbpx

Leivotko kakkuja, säännöllisesti tai silloin tällöin? Haluaisitko koristella kakkuja erilaisilla tavoilla, mutta taidot ei riitä siihen tai siulla ei yksinkertaisesti ole kaikkia tarvittavia välineitä unelmakakun koristelun toteuttamiseen? 

Jos vastasit näihin kysymyksiin kyllä, on tämä kurssi siuta varten!

Kurssilla koristellaan siun unelmien kakku. Kakun koristelu aloitetaan kurssilla kuorruttamisesta, eli ensin opit tekemään tasaisen kuorrutepinnan kakkuun. Kuorrutamisen jälkeen kakku koristellaan siun toiveiden mukaisesti ja kurssin päätteeksi saat viedä unelmiesi kakun luonnollisesti kotiin. 

Voit tulla kurssille oman leipomasi kakun kanssa (annan ohjeita) tai tilata valmiin täytetyn kakun miulta (10 hengen The Kakku). 

Kurssin aikana pääset käyttämään koko Sukkasilleen Keittiössä koriste- ja työvälinevalikoimaa, etkä tarvitse mitään omia välineitä mukaan. Kysyn ilmoittautumisen yhteydessä löytyykö sinulta tiettyä välineistöä kotoa, sillä ne voi halutessaan ottaa kurssille mukaan, mutta välttämätöntä se ei ole. 

Kurssi järjestetään leipomon viereisessä salissa. Salissa on hyvin tilaa jotta mahdolliset turvavälit saadaan hienosti pidettyä.

Kurssille voi ilmoittautua oheisen lomakkeen kautta. Kurssi toteutuu, jos ilmoittautuneita on vähintään 5. Ilmoittautuminen on auki perjantaihin 2.12. saakka, jonka jälkeen ilmoitan kaikille erikseen toteutuuko kurssi vai ei. Huomaathan, että ilmoittautumisesi on sitova!

Ilmoittautumisajan päätyttyä (tai kun kurssi on tullut täyteen ja varmistus sen järjestymiselle on saatu) saat miulta sähköpostia. Sähköpostissa pyydän siuta lähettämään inspiraatiokuvan unelmiesi kakusta ja neuvon oman kakun leipomiseen liittyen. Samalla annan myös muut mahdolliset ohjeet esivalmisteluja varten. 

Aika: lauantaina 10.12. klo 13.00 ->

Paikka: Pajurannan palvelutalo, Voisalmentie 2

Kesto: n. 3h

Hinta: 95€

Ilmoittautuminen

Välineistö kotona

Kakku

9 + 15 =