fbpx
Suosittu Cake me up, eli kakkupalojen maistelutempaus tulee taas! Lauantaina 20.11. järjestetään taas suosittu tapahtuma, jossa pääset ostamaan yksittäispaloja suosituista herkuistani!

 

Voit varata kakkupalojen maisteluboksin ennakkoon verkkokaupasta ja tätä suosittelenkin kaikille ketkä todella haluavat kakkua tai tulevat tapahtumaan kauempaa: viime kerralla kakkupalat myytiin loppuun ennätysajassa ja moni jäi ilman!

Toimi siis näin: varaa maistelulaatikkosi täältä ja nouda boksi lauantaina 20.11. klo 10-12 välisenä aikana leipomolta. Kakkuboksia hakiessa voit pyörähtää salissa ja katsoa löydätkö varaamasi kakkupalojen lisäksi jotain muutakin ostettavaa! Kakkupaloja on myytävänä tapahtumassa myös yksittäin, joten jos haluat keräillä oman boksisi, niin se on myös mahdollista. Maisteluboksi on saatavana myös gluteenittomana ja/tai maidottomana.

Tapahtumassa on myynnissä myös:

  • kasvis- ja kinkkupiirakkaa paloina (GL, L)

  • tuplasuklaakeksejä (GL, L)

  • macaroneja (GL, L)

  • pannacottaa annosmaljoissa (GL, L)

  • Sokerihelmen sokerimassasta valmistettuja kakkukoristeita

  • leivontatarvikkeita ja koristeita, uusia ja käytettyjä

Varaa siis boksisi etukäteen ja nouda tai kerää oma satsi paikanpäällä ja herkuttele kotona! Ei ruokailu- tai kahvittelumahdollisuutta paikanpäällä, vain take away. Maksu kortilla. Rajoitamme sisällä olevien ihmisten määrää tarvittaessa, jotta herkkuja saa keräillä rauhassa. Vahva suositus maskin käyttöön.

Cake me up katetaan leipomon viereiseen ruokasaliin, osoite on Voisalmentie 2 (Pajurannan palvelutalo). Sisäänkäynti kerrostalon rappukäytävän viereisestä ovesta (ei leipomon ova ruskea ovi).

Lämpimästi tervetuloa! 💚