fbpx
Suosittu Cake Me Up, eli kakkupalojen maistelutempaus tulee taas! Lauantaina 6.5. järjestetään taas suosittu tapahtuma, jossa pääset ostamaan yksittäispaloja suosituista herkuistani! Samalla leipomon yhteydessä toimii päivän ajan auki oleva pop up -kahvila.

 

Tapahtuman alkuperäinen päivämäärä oli lauantai 29.4. mutta jouduimme sairastumisen vuoksi siirtämään tapahtumaa viikolla eteenpäin.

 

Paikka: Voisalmi, Voisalmentie 2 eli Sukkasilleen Keittiössä leipomo (Pajurannan palvelutalon yhteydessä)

Ennakkotilausten nouto: klo 10-18

Pop up kahvila avoinna: klo 10-18

Cake Me Up on saanut alkunsa hääparien tarpeesta maistella kakkuja etukäteen ennen oman juhlakakun maun päättämistä. Tänä päivänä Cake Me Up tarjoaa tuon saman mahdollisuuden hääparien lisäksi myös muille juhlia järjestäville, oli sitten kyseessä syntymäpäivät, ristiäiset, ylioppilas- tai rippijuhlat. Ja vaikka mitään erityisempiä juhlia ei olisikaan tulossa, niin tässä on oiva mahdollisuus päästä maistelemaan Sukkasilleen Keittiössä kakkuja ja muita herkkua, annospala kerrallaan!

Voit ostaa kakkujen maisteluboksin ennakkoon verkkokaupasta ja tätä suosittelenkin kaikille ketkä todella haluavat kakkua tai tulevat tapahtumaan kauempaa. Näin varmistat että saat takuulla haluamasi kakkumaistiaiset. Voit aina myös tulla tapahtuma-aikaan paikalle ja keräillä haluamasi herkut pop up kahvilalta tai jäädä paikan päälle herkuttelemaan. Jos sää on hyvä, katamme pöytiä myös ulos istuskelua varten.

Toimi siis näin: osta maistelulaatikkosi täältä ja nouda tilauksesi lauantaina 6.5. klo 10-18 välisenä aikana leipomolta. Maistelubokseja hakiessa voit pyörähtää pop up kahvilan puolella ja katsoa löydätkö ostamasi boksien lisäksi jotain muutakin herkkua! Annospaloja on myytävänä tapahtumassa myös yksittäin, joten jos haluat keräillä oman boksisi paikan päällä niin se on myös mahdollista.

Varaa siis boksisi etukäteen, nouda tai kerää oma satsi paikanpäällä tai istuskele rauhassa pop up kahvilassa ja nauti! Maksu kortilla, MobilePaylla tai käteisellä (tasaraha).

Cake Me Up pop up kahvila katetaan leipomon viereiseen ruokasaliin, osoite on Voisalmentie 2 (Pajurannan palvelutalo). Ennakkoon tilatut tuotteet noudetaan leipomon normaalista noutoeteisestä. Paikalla on opasteet. Auto kannattaa jättää Voisalmen ”ostarille” tien toiselle puolelle, sillä pihalla olevat vieraspaikat on varattu talossa asuvien vanhusten omaisille. Myös bussilla pääsee ihan viereen!

Lämpimästi tervetuloa! 💚 

Tilaa maisteluboksisi täältä