fbpx
Suosittu Cake Me Up, eli kakkupalojen maistelutempaus tulee taas! Lauantaina 30.4. järjestetään taas suosittu tapahtuma, jossa pääset ostamaan yksittäispaloja suosituista herkuistani!

 

Cake Me Up on saanut alkunsa hääparien tarpeesta maistella kakkuja etukäteen ennen oman juhlakakun maun päättämistä. Tänä päivänä Cake Me Up tarjoaa tuon saman mahdollisuuden hääparien lisäksi myös muille juhlia järjestäville, oli sitten kyseessä syntymäpäivät, ristiäiset, ylioppilas- tai rippijuhlat. Ja vaikka mitään erityisempiä juhlia ei olisikaan tulossa, niin tässä on oiva mahdollisuus päästä maistelemaan Sukkasilleen Keittiössä kakkuja ja muita herkkua, pala kerrallaan!

Voit varata kakkupalojen maisteluboksin ennakkoon verkkokaupasta ja tätä suosittelenkin kaikille ketkä todella haluavat kakkua tai tulevat tapahtumaan kauempaa. Näin varmistat että saat takuulla haluamasi kakkumaistiaiset. Voit aina myös tulla tapahtuma-aikaan paikalle ja keräillä haluamasi herkut buffetista, saatavuus on kuitenkin rajoitettu.

Toimi siis näin: osta maistelulaatikkosi täältä ja nouda boksi lauantaina 30.4. klo 10-12 välisenä aikana leipomolta. Kakkupalaboksia hakiessa voit pyörähtää tapahtumasalissa ja katsoa löydätkö ostamasi kakkupalojen lisäksi jotain muutakin herkkua! Kakkupaloja on myytävänä tapahtumassa myös yksittäin, joten jos haluat keräillä oman boksisi, niin se on myös mahdollista. Ennakkoon ostettu kakkupalojen maisteluboksi on saatavana myös gluteenittomana.

Tapahtumassa on myynnissä myös:

  • eri makuisia suolaisia piirakoita pienessä n. 4hlö koossa (GL, L)
  • eri makuisia pieniä voileipäkakkuja n. 6hlö koossa (L)
  • macaroneja (GL, L)
  • Creme Bruleeta annosmaljoissa (GL, L)
  • vappumunkkeja (GL, L)
  • Rocky Roadia (L)
  • vaniljaminimuffinsseja värikkäällä vaniljakreemillä (GL, L)
  • leivontatarvikkeita ja koristeita, uusia ja käytettyjä

Varaa siis boksisi etukäteen ja nouda tai kerää oma satsi paikanpäällä ja herkuttele kotona! Ei ruokailu- tai kahvittelumahdollisuutta paikanpäällä, vain take away. Maksu kortilla. Rajoitamme sisällä olevien ihmisten määrää tarvittaessa, jotta herkkuja saa keräillä rauhassa. Vahva suositus maskin käyttöön.

Cake Me Up katetaan leipomon viereiseen ruokasaliin, osoite on Voisalmentie 2 (Pajurannan palvelutalo). Sisäänkäynti kerrostalon rappukäytävän viereisestä ovesta (ei leipomon oma ruskea ovi).

Lämpimästi tervetuloa! 💚